Valg af tyroler kostumer

kostume til voksne fra behanceSå er det endnu blevet tid til årets helt store fest nemlig den årlige oktoberfest i Aalborg. I år er det med værterne Anne Kejser & Skovmand som sørger for at alt går op i en større enhed med flotte tyroler kostumer og masser af god underholdning. Af livebands kan vi forvente at høre Dj Anton & Antonia samt Hermes House Band som jo står bag det store hit “Country roads”, det kan hvis kun blive en kæmpe succes.

Entre til festen ligger på omkring 310 kroner per person og tyroler kostumer kan købes fra 300 til 550 kroner alt efter hvad model man ønsker. Netop valg af tyroler kostumer er det mest spændende her hvis du spørger mig. Man kan jo som sagt vælge at købe et standard kostume, til omkring 300 kroner, eller luksus modellen til de 500 men hver er forskellen lige?

Køber man et standard kostume til 300 kroner er det faktisk kun et par lederhosen i ruskindslook som man får. Skjorte, hat, strømer osv skal købes ved siden af. Det samme er gældende for Heidi kjolen til os kvinder, her kan du for cirka 250 kroner, på sider som karnevalsshoppen.dk eller kostumeoutlet.dk få et sjovt tyroler inspireret kjole som vil passe fint til oktoberfesten, så mangler du blot sko og strømper. Dog er det også muligt at få røde lederhosen til kvinder hvis man ikke lige er typen der trækker i en kjole.
Du kan også vælge at købe et par lederhosen i ægte ruskind til omkring 700 kroner hvis du virkelig går op i det og gerne vil vise at du er typen som tager en Oktoberfest alvorlig. Så har du også en tyroler udklædning som selv en tysker vil være stolt af at komme i. Disse kostumer fås i flere forskellige farver så selvom udvalget er en smule begrænset når det kommer til valg af et tyroler kostume, er der dog stadig mulighed for at skille sig lidt ud. F.eks. har du en ternet skjorte i gul kunne du jo f.eks. vælge at tage den på sammen med et par lange gule strømper og et par grå lederhosen, så passer du fint ind i temaet men skiller dig alligevel godt ud fra mængden.

Læs f.eks. om Valg af smykker til karneval

Der er også gode muligheder for at finde noget smart tilbehør til sit tyroler kostume, f.eks. i form af forskellige lange strømper og strømpebukser. Forskellige alpehuer, tørklæder og egne øl krus eller støvler hvilket kan være med til at gøre lige netop dit kostume mere unikt.

Det at vælge det helt rigtige tyroler kostume, er for mig en stor opgave og noget som jeg hvert år ser frem til. Jeg kunne ikke selv drømme om at komme i det samme kostume 2 år i træk, dertil er det nok lidt for meget mode pige i mig, da jeg går ret meget op i fashion og stil. Desværre er det jo ofte de samme modeller man ser år efter år i kostumebutikkerne, så hvis man ønsker noget lidt mere specielt, så er det bare at komme frem med saksen og så selv gå i gang med at modificerer. Dette gør også at når man så kommer til festen, så er man sikker på at være den eneste som kommer i lige præcis den udklædning. Jeg har flere gange oplevet at folk har kommet hen til mig og spurgt, hvor har du dog købt denne flotte dragt? Når jeg så efterfølgende fortæller, at den har jeg da selv lavet, så bliver de helt overrasket over at det overhoved kan lade sig gøre.. Faktisk er det ikke helt så svært, og til at starte med kan man jo ofte nøjes med at købe et færdigt lavet stykke tyrolertøj og så rette det lidt til, så det passer til tidens mode.

Jeg og par af mine veninder glæder os rigtigt meget til at finde den perfekte udklædning og så deltage i en sjov og spændende Oktoberfest sammen med cirka 5.000 andre festglade danskere alle i deres flottest tyroler kostumer og med masser af mad, øl og sjov underholdning – kan det blive meget bedre?

Et eksempel på et sådant tyroler kostume til mænd kunne være Dette her.


© 2018 Fashion, ure og smykker fra The EyesHave IT