Ure til dig

Hvad skal man overveje hvis man ønsker at købe et nyt ur? Det at købe ure kan være en temmelig kompliceret opgave idet market er kæmpe stort og er man nybegyder inden for dette kan det hele virke temmelig indviklet. Her er et par tips til hvad du bør overveje når du skal ud og købe et nyt ur.

Budget
Planlæg dit budget inden du går i gang, har du f.eks. afsat 5.000 til at købe for er der allerede en del mærker som du ikke behøver at bruge tiden på, dem som udelukkede laver discount ure og dem som laver luksus ure. Her skal du også overveje om du er ude efter et brugt ur eller et nyt. Man kan som regel spare en hel del ved at købe uret brugt og tit er de i rigtig god stand. Problemet er blot hvis man vil have en af de helt ny modeller, så kan de være svære at finde brugt.

Brug
Hvad skal uret bruges til? Er det tale om et ur til arbejde, til løb eller til fest? Find ud af hvad du regner med mest at skulle bruge uret til og du kan så efterfølgende udelukke en stor andel af de ure på market. Har bør man også overveje hvad tøj som det ville passe til, har du f.eks. en favorit kjole som du meget gerne vil bruge uret til, skal du vælge en farve og stil som vil passe til den.

Hvor
Hvor køber man sit ur? Som regel kan det være en del penge at spare ved at købe det online i en af de mange smykke og ure butikker der findes på Internettet. Står man og skal bruge det samme dag eller dagen efter er man jo nød til at købe lokalt ellers kan man med fordel købe online da udvalget er betydeligt større her og prisen mindre. Garanti og sikkerhed er det sammen over nettet som hvis du handler i en almindelig butik.

Hvordan
Når du har undersøgt market og fundet lige præcis det ur som du ønsker er det blevet tid til at finde ud af hvor du skal købe det. Her kan man fordel benytte pris sammenlignings sider som f.eks. pricerunner eller selv gå ind i de online ure forhandlere og se hvor du finder uret til den bedste pris. Køber man brugt kan sider som qxl, guloggratis og den blå avis anbefales, men sørg altid for at få et billede af kvaliteten når du køber brugte ure.

Som du kan se er der flere ting man skal overveje når du køber ure til dig selv og faktisk endnu flere hvis det er til andre, det kræver ofte at man kender deres stil rigtigt godt hvis det ikke blot er at hverdagsur man køber.Movie Rings (2017)Movie All Is Inferno (2016)


© 2018 Fashion, ure og smykker fra The EyesHave IT