Smykker – Ringe til kvinder

Eksempel på fingerringeNoget som alle os kvinder elsker er smykker, men især en type smykker skiller sig efter min mening ud fra mængden, nemlig ringe til kvinder. Når jeg siger kvinder, så mener jeg det, for det er nærmeste ingen ringe der passer rigtigt til en mand. Du er nu sikkert temmelig enig og vil nok påstå at en mand jo sagtens kan gå med en vielses ring eller forlovelsesring, men nej det kan han ikke. Ringe er noget der høre til kvinder og slet ikke passer til en rigtig mand. Med mindre… som altid er det jo regler der bekræfter undtagelsen, man er kunstner eller musiker. Denne typer personer skal ofte skille sig ud fra mængden og selv sætte sin helt egen stil, så derfor passer de ting, som normalt ville passe på en almindelig mand ikke på dem. Denne slags personer kan ofte gå med langt de fleste typer af smykker, under at det virker forkert eller slet ikke passer ind. Et andet smykke, som f.eks. armbånd vil ofte passe fint til både mænd og kvinder. Om det er billige smykker eller dyre produkter, er ikke så vigtigt.
Men hvad er det lige som er så spændende ved ringe? Lad og prøve at tage et kig på nogle eksempler af fingerringe.

Forlovelses ringe og vielsesringe

Den klassiske ring type, som en sød pige ofte modtager fra manden (eller i nogle tilfælde en anden kvinde), som et tegn på at de to passer sammen og er hinandens. Der er ikke nogle faste regner for hvodan en sådan ring skal se ud, men ofte er det tale om en simpel prinsesse ring i sølv, med en lille sten, hvis det er en forlovelsesring, og en guldring, enten med eller uden sten hvis det er en vielsesring. Heldigvis er det mange der vælger at skille sig ud fra mængden og får designet deres helt egen specielle ring og design, til netop denne slags begivenheder.

Pyntering

Det mest almindelige type af ringe, er de såkaldte pynteringe. Det er her tale om ganske almindelige fingerringe man bruger til pynt, alt lige fra en bred sølvring med en stor sten, til små snoede bånd af guld. Denne type af fingerringe kan være i nærmest alle forskellige typer af materialer lige fra guld, sølv, rosaguld til rostfrit stål eller dyreknogler. Det er den mest almindelige slags smykker, som du ofte finder hos din lokale smykker forhandler, eller hos online forhandlere som f.eks. Zeva eller Glitter.

Spinning ringe

En anden lidt speciel type af pynteringe, er de såkaldte spinningringe. Det er en lidt anderledes typer af smykker, som kan sættes sammen og på den måde få et helt nyt look. Sidste år var de rigtig populære, men deres popularitet er faldet lidt på det seneste.

Jeg elsker selv denne slags smykker og går dagligt med minimum tre af dem. Det kan dog godt blive for meget hvis man overfylder sine fingre med fingerringe. Så som med alt andet, brug dem, men brug dem med måde.


© 2018 Fashion, ure og smykker fra The EyesHave IT