Smykker i 2014

eksempel på et moderne smykke i 2014 i form af en flot ring - ringe til kvinder

Ideen om at gå med fine smykker har ikke ændret sig meget gennem årene. Lavet af ædelstene og ædle metaller, har betydningen af ​​et stykke altid været direkte proportional med dens værdi, sjældenhed og herkomst. Det er en uheldig del af den menneskelige natur, som gør at vi ofte drages imod det uopnåelige – at ønsket om at eje de ting som vi ikke har råd til.

Hvordan ser smykke moden ud her i 2014? Hvis vi tager udgangspunkt i 2013, så forventer mange at 2014 bliver rig på farver og en rigtig spændende tid for smykker elskere.

Biennale des Antiquaires i Paris afholdes en gang hvert andet år, og det er stedet hvor juvelerer præsenterede deres største og mest spektakulære samlinger af nye smykker og ure. Alt hvad du har set hidtil i år er blot en form for opvarmning til dette store show. Biennalen vil åbne sine døre for show-stopper kollektioner fra alle de store huse, herunder Boucheron, Bulgari, Cartier, Chanel, Chaumet, De Beers, Harry Winston, Louis Vuitton og Van Cleef & Arpels, som alle display under ét tag, hver overgå den anden med deres vidundere. Du kan se mere om ringe og smykker på vores side om ringe og smykker til kvider.

Med hensyn til hvad vi kan forvente at se i løbet af året, forudser jeg, at vores fascination af topkvalitet farvede sten kun vil øges i takt med at minedriften bliver mindre og mindre. Så vi kan se frem til flere smaragder, rubiner og safirer af højeste kvalitet i spektakulære indstillinger. Colombianske smaragder nyder godt af en øget interesse for tiden og det ser ud til at fortsætte.

Som en konsekvens vil vi se flere af de mindre kendte typer af smykke sten i usædvanlige nuancer ud over de mere oplagte neon-lyse farver. Jeg forudser vi vil se flere af de generte nuancer af spinels, morganit og kunzit, en tendens i stigning, som ses i Louis Vuittons røget lilla spinel ring fra Voyage dans le Temps indsamling.

Opaler har været noget af det mest populære i de sidste par år, og det lader til at vi stadig er rigtig glade for disse typer af sten, f.eks. de flotte mexicanske ild opaler med deres sirupsagtig solnedgang orange farve, bliver mere og mere efterspurgt. Månesten, med sin mystiske glans og glimt af farve, er endnu et eksempel på en sten i fremgang.

Inden for stilarter kan vi forvente at se mere mashing op af farver, teksturer og figurer, mens man flytter væk fra de mere udsmykkede og fantastiske designs til de mere abstrakte temaer.

Samtidig er en tilbagevenden til glamour af 1960’erne og begyndelsen af ​​70’erne igen begyndt at blive synlige f.eks. i forbindelse med lange kæder, brede armbånd og hoop øreringe som vi forventer kommer meget frem i slutningen af året.

Dette er blot mit gæt på hvordan smykkerne bliver her i resten af 2014 og starten af 2015 men det kan sagtens nå at ændre sig en del, jeg ser i hverfald meget frem til at se mere til disse mange spændende nye typer af smykker. En stor del af disse smykker vil også kunne købes online. Online handel og internethandel er kommet for at blive og ser ud til blot at blive mere og mere relevant som man kan læse meget mere om her på Computerworld


© 2018 Fashion, ure og smykker fra The EyesHave IT