Dame ure

Eksempel på dame ure til kvinderEt dameur er ikke blot et redskab kvinder bruger til at se klokken på. Det er et smykke som er med til at gøre deres stil perfekt og af samme grund har kvinder ofte flere forskellige dameure i modsætning til mænd som oftest kun har 1 eller 2 ure. De har dame ure til have på når de er på arbejde, ure til en festelig tur i byen, ure til den fine fest hvor uret skal passe til den elegante kjole.

Hvordan er et dameur forskelligt fra et herreur?

Som regel er selve urskiven mindre på dameure, det samme gælder for selve remmen, den er som regel ikke helt så bred som på herreure. Ofte err uret også mere pyntet og lyserer i farven end ure til mænd er. Selvom nogle urmærker laver produkter til begge køn er det en del som hovedsagligt har fokus på ure til damer. Det er f.eks. mærker som Guess, DKNY, D&G og Gucci som laver nogle meget flottet ure og i stor stil har kvinderne som deres foretrukne målgruppe.

Ofte er kvinder mere kræsne med hvad slags ur de går med end de fleste mænd, her er der ikke tale om kopi ure eller blot et redskab til at se klokken på, men et smykke som gerne skal passe til den påklædning man har på. Derfor er dameure ofte noget mere udsmykkede og minder ofte en del om smykker, sammenlignet med herreure.

Nogle af de mere populære mærker inden for dame ure er f.eks. Guess, DKNY, D&G og Gucci.

© 2018 Fashion, ure og smykker fra The EyesHave IT