Armbånd, ringe og halskæder – valg af smykker

Valg af billige smykker til hverdags brugHører du til de mange kvinder som elsker at gå med smykker, så ved du at det ofte kan være ret svært at finde de helt rigtige. Der er jo flere ting som man skal overveje når man køber nye smykker. Hvordan passer de til det tøj jeg har nu, er den her ørering for fremtrædende i forhold til den kjole jeg har på eller har jeg nogle halskæder i den rigtige farve? Det er ikke kun designet på smykket som gør at vi køber det, det er også ting som farve, størrelse og selvfølgelig prisen.

Armbånd – traditionelt armbånd eller dameure

At vælge det helt rigtige armbånd er ikke altid nemt, skal det være et sort læderarmbånd med vedhæng, en simpel sølvkæde med et enkelt hjerte eller skal jeg helt droppe et armbånd, og så i stedet bruge et smart dameur? Der er heldigvis masser af muligheder inden for valg af armbånd, og netop dette er med til at gøre det hele lidt mere sjovt og interessant. Personligt kan jeg godt lide et sort Shamballa armbånd på mit højre håndled og et smalt sølv dameur på min venstre. Det passer ofte rigtigt godt til et smart sort trøje og et par stramme jeans.

Ringe – Hvad slags og hvor mange?

Alt for mange har det med at overdrive når det kommer til ringe. Tænk blot tilbage til nogle af de ældre damer du har set for nyligt med fingrene fulde af forskellige fingerringe. Spørger du mig, vil jeg generelt sige maks. 2 ringe, og her mener jeg selvfølgelig ikke de populære spinning ringe. Nogle gange, alt efter type, så kan man godt slippe af sted med 3, men mere end dette og man begynder at trække for meget opmærksomhed til sine fingre. En simpel prinsesse ring i sølv, med en lille sten er næsten altid et godt og klassisk valg. Min sidste ring købte jeg hos online butikken Zeva – som sælger billige smykker til kvinder. Normalt køber jeg ikke de helt billige smykker da kvaliteten ofte er her efter, denne gang blev jeg dog positiv overrasket. Jeg har lige skrevet en mindre artikel om netop ringe til kvinder, som du kan finde i vores nyheds arkiv

Halskæder – brug dem godt

For mange er valget af en halskæde det sværeste valg. Skal man vælge en kort kæde med et lille vedhæng, eller er vi ude i noget mere synligt? Ofte kan en lidt større eller skindende halskæde være rigtig god til at få mere opmærksomhed på ens kavalergang, hvis det hvad man ønsker. Har man en lidt nedringet trøje på, og ønsker man ikke at fremhæve dette, så bør man vælge en kort og simpel kæde eller gå den helt modsatte vej og vælge en meget stor halskæde som dækker det meste af brystkassen.

Flot prinsesse ring i sølv til den smarte kvinde


© 2018 Fashion, ure og smykker fra The EyesHave IT