Accessories til fastelavnskostumer

Det er åbenbart blevet så populært at holde Halloween feste i oktober, men fastelavn stadig er noget man mest forbinder med børn. Som en slags modspil til dette, ser vi efterhånden flere og flere eksempler unge og voksne, der også vælger af holde deres helt egen fastelavnsfest, uden børn. De klæder sig ud i spændende og flotte kostumer og fester natten lang. Nogle indgår slå katten af tønden også i festen, men for det meste er det dog uden denne klassiske aktivitet. Selvom det blot er et par uger tilbage til den næste fastelavns fest, er der stadig mange af os, som endnu ikke har fundet det perfekte kostume. I år jeg har nemlig besluttet at mit fastelavnskostume skal være noget helt specielt. Jeg har selvfølgelige været inde og kigge fastelavnskostumer hos den lokale kostume butik karnevalsshoppen.dk, men syntes ikke rigtigt de havde noget som helt passede ind. Så lige nu er jeg i fuld gang med at lede efter kostumer på nogle af de større udenlandske sider som f.eks. Smiffys. Er du i tvivl om hvornår der er fastelavn så finder du datoen på næste fastelavn her.

Accessories til kostumer

En ting er at finde de helt rigtige fastelavnskostume, en anden og måske endnu større opgave, er at finde hvilke smykker og accessories som passer til en sådan udklædning. Vælger du f.eks et frækt heksekostume, så kunne man vælge en sort halskæde og armbånd, f.eks. med pentagram eller edderkopper. Skal det være helt perfekt, find et par små skorpion eller pentagram øreringe, og du vil uden tvivl skille dig ud fra mængden. Som accessories, kan et flot sort eller mørkelilla sjal være ret passende, du kan også lave din egen kost af nogle kviste du binder på en gren. Faktisk skal der ikke så meget til, før dit kostume ser helt anderledes ud end det oprindelige. På den måde kan du købe billig fastelavnskostumer, og nemt få dem til at ligne noget helt særligt. Vi ser lidt nærmere på dette, i vores nye indlæg her, i forbindelse med dette års karneval.

Men hvilke andre accessories kan være fede til moderne fastelavnskostumer? Lad os prøve at se på nogle flere eksempler. I denne sammenhæng er smykker jo også en slags accessories, som vil passe rigtigt godt sammen med de fleste typer af udklædninger. Er du f.eks. sigøjner, så kunne en perle halskæde og nogle store øreringe jo være ret passende, tilføj nogle billige guldarmbånd og et par andre billige smykker, og du har en rigtig smart udklædning. Skal den være helt perfekt, så skal der selvfølgelige en krystalkugle til, og evt. nogle lange spidse kunstige negle, som du maler sorte eller røde.

Billige kostumer eller dyre udklædninger?

Kan man så nøjes med at købe de billig kostumer, eller får man det bedste resultat med at gå efter de mere komplette og detaljerede fastelavnskostumer?
Kvalitet og pris hører jo ofte sammen, så du vil næsten altid få det bedste resultat ved at købe de dyre, men hvem gider smide 5-600 kroner efter et kostume, som man højst sandsynligt kun kommer til at bruge den ene gang? Derfor er det ofte bedre blot at købe et billigt kostume, og så modificere det lidt med f.eks. lidt ekstra accessories, så det på den måde både bliver mere detaljeret, men også mere unikt, så du er sikker på at komme i et fastelavnskostume, der skiller sig ud fra de andres.


© 2018 Fashion, ure og smykker fra The EyesHave IT